بلاستینگ

سندبلاست تمیزی صددرصدی سنگها و آجرهای نما

سندبلاست
  • آشنایی با سندبلاست

    برای آماده سازی و تمیزکاری سطوح مختلف باید از ساپ پاشی یا سندبلاست استفاده شود. به طور مثال می توان با این روش سطح های چوبی، سنگی، فلزی و حتی پارچه ای را به خوبی تمیز و آماده کرد. برای انجام این روش مواد ساینده با سرعت بالا به سطح مورد نظر برخورد می کند و موجب تمیزکاری سطح مورد نظر می شود.

    زمانی که مواد ساینده به سطوح مختلف برخورد می کند، باعث می شود که مواد اضافی و آلودگی های روی آن به خوبی و به صورت لایه به لایه از بین برود.

     

    معرفی اجزای مهم سندبلاست

    از اصلی ترین بخش های هر سندبلاست می توان به محفظه ی اصلی و نگهدارنده ی مواد ساینده، قسمت هدایت کننده ی مواد ساینده و بخش نازل اشاره کرد.  هر کدام از این بخش ها وظیفه ی خاصی را بر عهده دارند که برای ساب پاشی باید تمام آن ها به بهترین شکل کار خود را انجام دهند.

    با استفاده از هر کدام از این موارد می توان به خوبی مواد ساینده را به سطح مورد پاشید تا عمل تمیزکاری به خوبی انجام شود.

    در مورد اجزای سندبلاست باید حتما به مواد مصرفی و کاربری سندبلاست دقت کرد. زیرا بر اساس این موارد، می تواند اجزای دستگاه و سیستم تغییر کند.

    سندبلاست فلزات

    معرفی مواد ساینده

    مواد ساینده، موادی سخت و جامد هستند که برای آماده سازی سطوح و استفاده از سندبلاست باید از آن ها استفاده کرد. در این قسمت برخی از مهم ترین و کاربردی ترین مواد ساینده را برای شما معرفی می کنیم.

    ماسه سیلیکا

    یکی از رایج ترین مواد ساینده که در دستگاه های سندبلاست استفاده می شود، ماسه سیلیکا نام دارد. اگر در محلی، امکان بازیابی مواد وجود نداشته باشد، می توان ماسه سیلیکا استفاده کرد. این ماسه دارای سختی بالایی است و به همین سبب در زمان کار با آن، گرد و خاک زیادی به وجود می آید. افرادی که در زمان سندبلاست نزدیک محل هستند، باید از تجهیزات ایمنی استفاده کنند تا این گرد و خاک ها را تنفس نکنند. زیرا تنفس این مواد می تواند بیماری های تنفسی را برای افراد به وجود آورد. این ماده را می توان به عنوان یکی از قدیمی ترین مواد ساینده به شمار آورد.

    گارنت، سرباره زغال سنگ، ساچمه و گریت، آلومینا و کاربید، استارولیت و … از دیگر مواد ساینده ی مهم به شمار می روند.

    کاربرد های مهم سندبلاست

    سندبلاست کاربرد های بسیار متنوعی دارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

    • تمیز کاری و مات کردن سطح های مختلف نظیر سطح های فلزی، چوبی، از مهم ترین کاربرد های سندبلاست می باشد.
    • برای رنگ زدایی و زنگ زدایی سطوح مختلف نیز می توان از این روش استفاده کرد. ماسه زدایی نیز از دیگر کاربرد های این روش می باشد.
    • یکی دیگر از کاربرد های سندبلاست، زبرکاری سطوح می باشد. اگر شما قصد دارید عملیات لعابکاری و تفلون کاری را انجام دهید باید در ابتدا عمل زبرکاری را روی سطح مورد نظر انجام دهید.
    • برجسته کاری و حکاکی روی سطح های مختلف مانند سطح های سرامیک، چوبی، شیشه ای ،از دیگر کاربرد های مهم این روش به شمار می رود.

     

     

    مهم ترین نکات در زمان اجرای سندبلاست

    اگر قصد انجام این روش کاربردی را دارید باید در زمان اجرای آن به نکات مختلفی توجه کنید. از مهم ترین این نکات می توان به موارد زیر اشاره کرد.

    دقت در انتخاب مواد ساینده

    اگر قصد دارید کیفیت کار شما بالا رود، باید حتما در انتخاب مواد ساینده دقت داشته باشید. به طور مثال باید دقت کنید که شکل و سایز تمام ذرات یکسان و مواد زائد و اضافی درون آن دیده نشود.

    ایمنی در زمان کار

    در زمان کار با روش سندبلاست، افراد حتما باید از تجهیزات ایمنی استفاده کنند زیرا مواد با سرعت بالایی از دستگاه خارج می شوند و در صورت برخورد آن ها با بدن فرد، مشکلات جدی برای او به وجود می آید. در نتیجه استفاده از دستکش، ماسک، عینک و روپوش برای افراد ضروری می باشد.

    رعایت فاصله از سطح

    در زمان کار با سندبلاست، باید دقت کنید که فاصله ی نازل تا سطح مورد نظر به خوبی رعایت شود در غیر این صورت ممکن است مواد خیلی وسیع پخش شوند یا اینکه میدان ضربه ی کمتری داشته باشند.

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۵۷ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *